středa 28. března 2018

Překonejte sami sebe i své kolegy

Inspirujte se

V TEPfactoru je především cesta cílem, nejdůležitější je pobavit se a zažít něco nového. Herní úkoly si vybere každý podle své preference a kondice bez nutnosti splnit vše.

Mezi úkoly najdete jak ty na fyzičku, tak takové, které vice než vaše svaly zaměstnají vaší hlavu. Záleží na každém, jakou strategii zvolí a kde bude chtít začít a kde skončit.

Pobočka v Chotilsku na Slapech

Nabízí kromě samotné hry také zastřešenou pláž, možnost ubytování ve stylových bungalovech, konferenční prostory pro prezentace produktů, workshopy, školení a restauraci a je tak ideálním místem pro víkendovou zábavu nebo firemní výjezd. Herní úkoly se dají řešit v libovolném pořadí a na každý úkol má tým neomezený počet pokusů. Celá hra je řízena elektronicky, na zdolání každé překážky je časový limit. Při neúspěšném plnění úkolu dostane každý hráč ještě druhou šanci.

Zkušenost a profesionální přístup jsou na prvním místě

Firemní akce a teambuildingy jsou v TEPfactoru zážitkem, který si můžete vychutnat celoročně. Ke každé firmě či týmu přistupujeme individuálně a profesionálně.

Zajistíme pro vás občerstvení na doplnění energie, ubytování v partnerských hotelech i doprovodné programy. Pokud chcete akci ve formálnějším duchu, konferenční zařízení a technika je k dispozici. Celou akci na vaše přání zdokumentujeme.

TEPfactor motto:

  • TEPfactor je cesta, po které nejdeš nikdy sám, neboť jedině v týmu se lze bez obav postavit jakýmkoli nástrahám.
  • TEPfactor je tvoje šance ukázat, co v sobě máš, a překonat limity, které tebe a tvé spoluhráče svazují.
  • TEPfactor je výzva - tak těžká, jak jen si troufneš. A je jedno kolikrát neuspěješ, protože když vytrváš, není nic, co bys nedokázal.
  • TEPfactor je možnost doopravdy poznat své spoluhráče a sám sebe.
  • TEPfactor je stav mysli.