pondělí 10. prosince 2018

Vysočina představuje novinky pro pořadatele konferencí a firemních akcí

Informujeme

Nový katalog konferenčních zařízení na Vysočině, nový webový portál www.vysocina-konference.cz nebo jedinečný Ájurvédský pavilon v resortu sv. Kateřiny v Počátkách.

To jsou největší novinky konferenčního turismu na Vysočině pro rok 2019, které pro firemní klientelu chystá Vysočina Convention Bureau i samotní poskytovatelé služeb. Když propojíte kvalitní služby, ideální umístění Vysočiny ve středu České republiky a její skvělou dostupnost, potvrdíte si, že tento čistý kraj je skvělou volbou pro pořádání konferencí, seminářů, firemních setkání nebo eventů. Neváhejte a najděte to pravé pro vás, ať už hledáte ideální místo pro vánoční večírek nebo odbornou novoroční konferenci.

S významnými novinkami pro pořadatele konferencí a firemních akcí pro rok 2019 přichází Vysočina Convention Bureau. V příštím roce vydá nový katalog, ve kterém mimo jiného najdete aktualizované údaje o místech vhodných pro korporátní akce i přehled nově otevřených zařízení. „Novinkou bude také webový portál www.vysocina-konference.cz, kde už brzy všichni zájemci najdou přehledný seznam konferenčních míst na Vysočině, praktický filtr pro vyhledávání toho správného místa pro danou příležitost a nechybí ani poptávkový formulář, prostřednictvím kterého jednoduše kontaktujete vybrané zařízení z webu," přibližuje Jana Caklová z Vysočina Convention Bureau.

Příjemné změny chystají i poskytovatelé služeb v oblasti konferenčního a incentivního cestovního ruchu na Vysočině. Věděli jste, že Počátky na Pelhřimovsku jsou kolébkou Ájurvédy v Česku? V Resortu svaté Kateřiny dostavují jedinečný Ájurvédský pavilon, který by se měl návštěvníkům otevřít v roce 2019. Ojedinělá záležitost v Česku, ale i v celé Evropě bude místem pro terapie a procedury této tradiční indické medicíny poskytované na té nejvyšší úrovni. Další novinky najdete na novém webu www.vysocina-konference.cz.

Kancelář Vysočina Convention Bureau vám poskytne pomocnou ruku při zabezpečení hladkého průběhu MICE akcí. Podá podrobné informace o nabídce konferenčních a meetingových prostor, incentivních programech a o infrastruktuře, zprostředkuje kontakt s poskytovateli služeb a zajistí prohlídku míst vhodných pro konání akce. Kromě toho sama organizuje informační cesty pro odborníky a pořadatele eventů. Veškeré nabízené služby jsou poskytovány zdarma. Posláním Vysočina Convention Bureau je zvýšení povědomí o možnostech a profesionálních službách, které destinace Vysočina v MICE oblasti nabízí.

Kancelář vznikla v roce 2014 a od začátku svého působení je členem Czech Convention Bureau.