čtvrtek 8. února 2018

Praha zažije eventový festival - EVENT FEST

Pozvánky

Dne 16. března 2018 se v prostorných halách holešovické Pražské tržnice uskuteční EVENT FEST, zbrusu nový koncept eventového festivalu. Ambicí organizátorů je vytvořit největší networkingovou platformu pro setkání eventových odborníků. EVENT FEST se bude skládat ze dvou částí.

Jedna z nich bude výstavní, kde se počítá s prezentací více než 60 dodavatelů eventových služeb, hotelů a lokací. Druhou částí bude mezinárodní konference s podtitulem „Eventy jsou mrtvé, ať žijí eventy"! Na konferenci vstoupí přední evropští eventoví profesionálové a řada českých řečníků. Organizátoři odhadují účast na festivalu okolo 800 odborníků z oblasti event marketingu.

„Jsme si vědomi, že takto unikátní a ucelený koncept eventového festivalu v České republice chyběl. V současné chvíli intenzivně pracujeme na tom, abychom akci naplnili atraktivním obsahem a byla pro návštěvníky, vystavovatele a všechny zúčastněné užitečným a příjemným zážitkem,“ říká Kateřina Horynová, ředitelka EVENT FESTU.

Cílem organizátorů je dostat v jeden den a na jedno místo profesionály z event marketingu, a to jak ze strany agentur, lokací a dodavatelských firem, tak ze strany korporátních zadavatelů, od čehož si slibují užší propojení eventové komunity. Návštěvníky EVENT FESTU čekají zajímavá a inspirativní setkání, networking, načerpání nové inspirace pro své akce, sledování trendů a atraktivní nabídky od vystavovatelů. Ti zase budou mít jedinečnou příležitost osobní prezentace před širokou eventovou komunitou a utužit tak stávající vztahy či získat nové kontakty.

Neméně důležitou a atraktivní částí celé akce bude odborná konference. Svou účast na ní potvrdili uznávaní čeští i evropští řečníci, kteří budou společně s účastníky diskutovat na nejaktuálnější témata event marketingu. Hosté se mohou těšit např. na Jense Mayera, ředitele agentury Jack Morton Germany, Erica van Groota, neortodoxního designéra konferencí, Angeles Moreno, zakladatelku projektu The Creative Dots nebo Yemiho A.D., choreografa, režiséra a šéfa kreativní agentury JAD Productions a mnoho dalších.

Své partnerství na EVENT FESTU potvrdili Česká eventová asociace, Prague Convention Bureau, Marketingový institut, Top Vision a časopis Marketing a Média.