pondělí 28. května 2018

Červnový MICE TRIP do Karlovarského a Ústeckého kraje zve na nové prostory a incentivní turistiku!

Pozvánky

Poznejte Karlovy Vary a Ústecký kraj jinak – osobně. Karlovarské a Ústecké Convention Bureaus na konec června – v termínu – 18. – 21. 6. 2018 připravila třídenní Mice trip s velmi zajímavým programem pro organizátory firemních akcí a konferencí, eventové a incomingové agentury.

Mice trip je rozdělen tak, aby v každém kraji se 1,5 dne představily vybrané lokace. V Karlových Varech budou představeny Grandhotely Ambassador Národní Dům a Grandhotel PUPP, kongresový hotel Thermal nebo konferenční prostory objektu Malá Versailles. Incentivní program nabídne například prohlídku Jan Becher Muzea nebo lanovku na Dianu. V Ústeckém kraji se představí Krušné hory s multifunkčním areálem Klíny a zážitkovým programem po uhelném Mostecku s Offroadsafari i kongresový zámeček a hotel Červený Hrádek. Poslední den účastníci navštíví zámecké vinařství Třebívlice, hotel Větruše či hotel LEV v Lovosicích a zrenovovanou usedlost Dvůr Perlová voda.

Počet účastníků je tentokrát omezen na pouhých 6! A je určen těm subjektům, kteří dané lokace a kraje ještě v rámci podobných akcí nenavštívili. Odjezd bude v ranních hodinách z Prahy (cca 8:30 – 9:00) a návrat zpět do Prahy je plánován na 16:30. Po dobu Mice tripu je zajištěno ubytování (hotel Ambassador a zámek Červený Hrádek) a občerstvení.

Závazné přihlášky mohou zájemci posílat na emaily – nozickovav@carlsbad-convention.cz nebo na office@northwestconvention.cz.

Mice trip je pořádán ve spolupráci s agenturou CzechTourism a Czech Convention Bureau.