čtvrtek 18. května 2017

MICE novinky z Krušnohoří

Informujeme

Karlovarský kraj disponuje významným přírodním, historickým a kulturním potenciálem pro rozvoj cestovního ruchu. Tato destinace, kam návštěvníci přijíždějí nejenom do lázní, ale také na kongresy a semináře, za kulturními, historickými i technickými památkami, geologickou minulostí Země,

faunou a flórou současnosti, za sportem a pěší turistikou

Již od středověku vznikaly v Krušných horách malé osady, v jejichž blízkosti se těžilo stříbro a později další rudy.

TIP CCB:

SPA & WELLNESS HOTEL ZÁMEK LUŽEC***

Projekt Lovecký zámek českého krále Karla IV. – SPA hotel zámek Lužec**** vznikl na základech původního loveckého zámečku. Nově otevřený Spa & Wellness Hotel Zámek Lužec****, stojí nad stejnojmennou vesničkou nedaleko Karlových Varů v Krušných horách.. Jeho rozsáhlá rekonstrukce změnila obyčejné místo v neobyčejnou krásu s detaily historických momentů.

V hotelu Zámek Lužec si můžete nejen odpočinout, ale také zde zorganizovat obchodní akci jakéhokoli rozsahu. K dispozici jsou dva konferenční prostory. Konferenční sál Panorama je plně vybavený moderní technikou s kapacitou až 140 míst při divadelním uspořádání. Salonek Václava II. má kapacitu do 22 osob. Každý ze šedesáti dvou pokojů má svou jedinečnou atmosféru, zvýrazněnou originálním designem. Ať už se jedná o jakoukoliv kategorii, pokoje kombinují nádheru královského charakteru a jedinečné pohodlí s prvotřídními hotelovými službami.

Zařízení hotelu v historizujícím stylu dokreslují také interiéry restaurací, ve kterých jsou vyobrazeny epochy slavných vládců – Karla IV., Václava II., Rudolfa II. a Maxmiliána II. Za hudebního doprovodu si můžete vychutnat ta nejlepší jídla připravená na základě starobylých i moderních receptů na ohni v peci zvané Tandoor. Šéfkuchaři restaurací Zámku Lužec pro Vás vaří výhradně z ekologicky čistých potravin a pramenité vody.

Spa & Wellness Hotel Zámek Lužec**** disponujeme moderním wellness oddělením, ve kterém můžete vybírat z širokého spektra služeb, nebo si třeba jen užít relaxaci v bazénu nebo saunách.

Komplexní služby v oblasti kongresového a incentivního turismu poskytuje nezisková společnost Carlsbad Convention Bureau, o.p.s.

CCB o.p.s.,představuje centrální informační místo pro účely kongresové a incentivní turistiky v Karlových Varech a Karlovarském kraji. CCB je členem Czech Convention Bureau – CzechTourism.

Navštivte www.carlsbad-convention.cz a zjistěte více…

TOHLE JE LUŽEC…….KRÁLOVSKÝ ZÁŽITEK…..ROYAL EXPERIENCE