úterý 9. října 2018

Karlovarský kraj pro jakoukoliv akci

Informujeme

Vysoká koncentrace nevšedních hotelů s 33 tisíci lůžek různých kategorií nabízí ubytování s mnoha kvalitními doplňkovými službami. Mnohé z hotelů jsou vybaveny i kongresovými prostory, slavnostními sály a salonky.

V celém kraji se nachází přes 35 lokalit s konferenčními prostory s kapacitou od 50 do 7 000 účastníků Profesionální tým zaměstnanců hotelů vám poskytne tu nejlepší péči. Široká nabídka služeb umožňuje sestavení pestrého doprovodného programu, do kterého jsou nejčastěji zahrnuty lázeňské a wellness programy, četné kulturní a sportovní společenské akce, možnosti výletů a exkurzí do okolí za pamětihodnostmi, za místní tradiční výrobou a za přírodními památkami.

Blízkost Krušných hor s lyžařskými areály světové úrovně a sítí turistických cest je také cennou devizou regionu. Po pracovních jednáních je možno relaxovat procházkami po promenádách, půvabných kolonádách, v překrásných parcích a po upravených cestách lázeňských lesů. Nabízí se vám zde klid pro práci a pohoda ve volném čase.

Pokud se rozhodnete uspořádat vaši plánovanou akci v Karlovarském kraji, v Karlových Varech či v některém jiném městě našeho regionu a využijete poradenské služby Carlsbad Convention Bureau, nebudete zklamáni. Tato organizace je členem Czech Convention Bureau a poskytuje organizátorům bezplatnou asistenci a nezávislé komplexní informace pro plánování a realizaci kongresů, konferencí, obchodních setkání a incentivních akcí v nejzápadnějším kraji České republiky.