Restaurace SPECIÁL Restaurace SPECIÁL

Restaurace SPECIÁL

Zrekonstruovaná restaurace a pivnice v centru Prahy

Haštalská 12, Praha 1 250

Úžasná česká jídla v moderním pojetí, která pro vás připravuje šéfkuchař Petr Líska (z Pohlreichova pořadu Na Nože) a jeho tým. Jednou z největších předností je pivo z Vinohradského pivovaru, které je možné zakoupit i s sebou v originálních lahvích s ouškem. Všechna piva si velmi rychle zamilujete a budete se rádi vracet třeba i díky speciálním jídlům k pivu. Útulná menší zahrádka ve dvoře.

Vhodné pro

meeting • natáčení / focení • privátní snídaně / oběd / večeře • svatba • vánoční večírek • večírek / party / oslava

Vybavení

  • cateringové služby
  • klimatizace
  • venkovní plocha / zahrada / dvůr

Vybíráme pro vás podobné prostory

Resort Čapí hnízdo

Resort Čapí hnízdo

Středočeský kraj 250

Místo, kde se pracovní vztahy proměňují v úspěch. Variabilita prostorů o kapacitě 10 - 120 osob. Vaše školení, meeting či teambuilding na Čapím hnízdě.

Bruxx

Bruxx

Praha 2 250

Prvotřídní restaurace s belgickou a francouzskou kuchyní

Dog's Bollocks

Dog's Bollocks

Praha 5 250

Restaurace a hudební klub v jednom

Nebe Celnice

Nebe Celnice

Praha 1 250

Cocktail and music bar v centru Prahy.

Food Lab

Food Lab

Praha 1 250

Inovativní kuchyně, která potěší chuťové pohárky a okouzlí smysly

Hotel Horizont

Hotel Horizont

Královehradecký kraj 250

Objevte svůj horizont.

Zámecký Hotel Třešť

Zámecký Hotel Třešť

Kraj Vysočina 250

Unikátní snoubení stylu a architektury v konferenčním centru Akademie věd ČR. Jako se mystický Zámek z románu Franze Kafky vynořuje z mlhy, tak se Zámek Třešť odhaluje po generální rekonstrukci v celé své kráse.

Hotel Resort Relax

Hotel Resort Relax

Jihočeský kraj 250

Kreativní prostředí uprostřed přírody pro široké spektrum eventů

Restaurace Kart Centrum Radotín

Motokáry Kart Centrum Radotín Restaurace Kart Centrum Radotín

Praha 5 250

Příjemné zázemí doplňuje klimatizovaná restaurace s kapacitou 200 míst k sezení a velkým výběrem kuchyně (grilovaných specialit na otevřeném ohni, salátů, dezertů) a pestrou nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů, koktejlů z barového pultu.